Ce-avem noi aici?! (2014)

Ce-avem noi aici?! (2014)

Primul album CRBL – “Ce-avem noi aici?” contine 14 track-uri dintre care remix-urile pentru piesele “Toata tara” si “Mega Petre”.
CRBL vorbeste in 14 feluri diferite despre iubire, patriotism, amintiri si povesti despre copii, simplu si direct, asa cum ne-a obisnuit.
Pe langa hiturile “KBoom!”, “Romanu’ n-are noroc” sau “Petre”, pe albumul “Ce-avem noi aici?!”, valabil pentru comanda pe iTunes, mai gasim si alte surprize muzicale precum colaborari cu unii dintre cei mai renumiti artisti din Romania.
CRBL a lucrat pentru acest material discografic cu Smiley, Marius Moga, Serban Cazan sau Adda, iar albumul a fost intitulat sugestiv “Ce-avem noi aici?!”, celebrul vers din hitul “Petre”. Fiecare piesa este reprezentativa pentru CRBL, atat ca stil muzical, cat si ca mesaj, pentru ca prezinta fragmente din viata sa artistica si personala.
“E plin de albume. Lume, lume. Iata ca, dupa cativa ani in care am lansat primele mele single-uri, a sosit momentul sa le punem pe toate intr-un singur loc, sa nu se piarda niciodata. Sunt parti din mine si din viata mea, dar in care se poate regasi oricine. Va multumesc tuturor pentru sustinere si abia astept sa-mi spuneti ce parere aveti despre celelalte surprize”, declara CRBL.
Lansate de-a lungul timpului, piesele lui CRBL au cucerit publicul de la prima ascultare si sunt pe buzele fiecarei persoane. De la milioanele de vizionari pe YouTube la numeroasele difuzari de la radio si TV si pana la premiile muzicale primite si multitudinea de concerte si evenimente, CRBL este un artist complex din toate punctele de vedere si in continua reinventare.

Playlist album:

1. Intro

2. Kboom

3. Romanu’ n-are noroc

4. Crezi ca ma stii?

5. Hey mama

6. Petre

7. Toata tara

8. Ca la bombardamente

9. Teme-te! (T. M. T.)

10. Mega Petre – Petre RMX

11. Toata tara RMX

12. Scrisoare catre Mosu’

13. Romania nu-i jucaria ta

14. Outro

CUMPARA DIN iTUNES STORE