“Ne cerem tara inapoi”!

“Ne cerem tara inapoi”!

Azi, de Ziua Nationala a Romaniei, CRBL lanseaza piesa “Ne cerem tara inapoi”!
Cum ne-a obisnuit deja, la fiecare 1 Decembrie CRBL compune o piesa pentru noi, pentru toti romanii. Un nationalist convins care incerca sa schimbe ceva in Romania prin muzica lui.
Dupa “Romania nu-i jucaria ta” in 2013 si “Vreau sa fiu erou” in 2014, a venit 2015, cand CRBL impreuna cu NCFAL Band lanseaza piesa “Ne cerem tara inapoi”, tara furata de toti purtatorii de cravata ce au stat la conducerea tarii in ultimii 25 de ani.

Artistul subliniaza ca “nu poti sa te abtii sa fii roman” cand vine vorba de tara ta.
“Ne cerem tara inapoi”, cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film, iar piesa este compusa in studiourile Dice Music, subiectul fiind unul al schimbarii si al maturizarii. Artistul revine cu o noua formula de scena, NCFAL Band, si cu un sound rasunator, menit sa indemne la o schimbare de atitudine.
CRBL trage un semnal de alarma si subliniaza ca un popor crestin ortodox ucide un om chiar in sfanta zi de Craciun cand s-a nascut Iisus, fiul lui Dumnezeu.

“Vrem o tara de care sa fim mandri cu adevarat, schimbarea trebuie sa vina de la noi, fie ca esti doctor, pictor sau elev. Daca iti respecti principiile, si te trezesti in fiecare dimineata pregatit sa muncesti pentru visele tale, atunci faci parte dintre aceia care au adevarata putere in tara asta. Respectul, mandria si demnitatea ne reprezinta cu adevarat, nu hotia, minciuna sau coruptia din politica. Suntem patrioti, nu ca ei, patrihoti. Dati-ne tara inapoi. Noi suntem Romania”, declara CRBL.

admin

About the author:

CONTACT THE AUTHOR:
Categories: Blog Posts, Movie, Music

No comments yet.

Leave a reply

Reset all fields