BIOGRAFIE CRBL

Dupa 8 albume de succes cu Simplu, un album ca artist solo premiat cu discul de aur in 2014, importante premii muzicale, 3 filme si numeroase turnee nationale, CRBL este cu siguranta unul dintre cei mai completi artisti din Romania. Cu toate ca muzica este cea mai importanta parte din viata lui artistica, succesul ca artist pop/hip-hop i-a deschis calea si catre productie muzicala si de videoclipuri, actorie si televiziune.

CRBL si-a inceput cariera solo in 2010 si a lansat hit-uri precum “Romanu’ n-are noroc”, “K-Boom”, “Petre”, “Usor, usor”, “Buna Dimineata” sau “Acuma am, acuma n-am”. Avand o cariera de peste 15 ani, este recunoscut in fata publicului roman ca interpret, dansator si entertainer. Calitatile sale artistice i-au adus premii precum Best Male, Best Dance sau Best Featuring, dar pasiunea sa care evolueaza pe an ce trece ramane coregrafia, la care este expert.

CRBL a devenit un foarte bun coregraf iubind muzica si dansul si realizand totul din pasiune. Proiectele actuale arata un artist ajuns la maturitate, hotarat sa petreaca timp nu doar in fata camerelor de luat vederi si in lumina reflectoarelor, ci si in spatele scenei, indrumand si actionand ademeni unui mentor.

Recunoasterea lui CRBL i-a venit cand, în 2000, a mers la casa de discuri ROTON cu un material demo si a infiintat trupa Simplu, alaturi de Taz, Omu Negru, Smiley, Piticu și Francezu’.  Trupa Simplu este prima trupa de breakdance autentica din Romania.

In 2004 a reusit sa deschida propria sala de dans cu specific breakdance si streetdance si a format o noua trupa de dans, BIG BOUNCE, cu care a caștigat numeroase concursuri de breakdance și streetdance.

Considerata cea mai buna trupa de dans din  Romania, a participat in spectacolele mai multor artisti romani, a evoluat pe cele mai importante scene din tara, extinzandu-si sfera  de actiune pana si in domeniul productiei de film.

Ca om de televiziune, CRBL a participat la doua editii “Dansez pentru tine”, a facut parte din juriul primului sezon al emisiunii “Megastar” si si-a jucat propriul rol in “Un film simplu”.