Un nou hit marca CRBL!

Un nou hit marca CRBL!

In aceasta toamna, CRBL lanseaza un nou single in colaborare cu Mango Records, iar vocea feminina poarta semnatura Anlora.

“Plange sufletul meu”, cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film pentru Cat Music. Ajuns la o maturatitate muzicala, de peste 20 de ani de scena, CRBL revine in atentia publicului cu o noua formula de scena, o schimbare de stil, o noua forma de abordare a scenei in cariera lui.

Artistul ne surprinde ca de obicei, dar de data asta cu o poveste de dragoste intr-un decor de toamna tarzie. CRBL si Anlora joaca rolurile unor indragostiti aflati intr-un moment de cumpana al relatiei lor.

Dorian Oswin si Mihai Gruia de la Mango Records sunt foarte multumiti de rezultat: “Ne bucuram foarte mult ca am colaborat cu CRBL la aceasta piesa, il stim de foarte multi ani si suntem buni prieteni. A fost o placere sa lucram impreuna. Piesa “Plange” are un mesaj profund si speram ca aceasta sa ajunga in inimile oamenilor. “

“Sunt foarte madru de acest ultim produs al meu, o piesa si un videoclip care au iesit asa cum mi-am dorit. Multumesc foarte mult echipei de filmare, bandului meu N C FAL BAND, dansatoarelor mele, echipei de management si casei de discuri pentru tot ce au facut ca acest produs sa fie ce mi-am dorit. Sper sa va placa videoclipul si piesa sa va ajute sa va rezolvati problemele de cuplu. “

Categories: